Om os

Vestjysk Industrilakering A/S

Blev grundlagt i 1976 og beskæftiger i dag 40 engagerede medarbejdere.

Vi befinder os i Skjern med rådighed over 11000 m2 kontor-/produktions- og lagerfaciliteter. For os er kundernes tillid altafgørende, og den opnår vi ved altid at levere højkvalitets- og langtidsholdbare produkter.

En perfekt lakering kræver en omhyggelig forbehandling. Netop af den grund lægger vi særlig stor vægt på forbehandlingen, hvilket er ét af de områder, hvor vi er blandt de grundigste på markedet.

Vores erfaring og ekspertise er din sikkerhed for et resultat der lever op til dine forventninger. Det tætte samarbejde med vore kunder, gør Vestjysk Industrilakering A/S til et vigtigt led i en større sammenhæng.

Færdige resultater hos slutbrugeren giver dermed det bedste indtryk af, hvad Vestjysk Industrilakering A/S leverer i det daglige.

 

 

 

Vilak overfladebehandler forskellige slags metaller

Har du træ-alu-vinduer der hjemme, så er der stor sandsynlighed for, at de har været en tur forbi Vilak. Siden midten af 1970’erne har Skjern-virksomheden overfladebehandlet forskellige slags metaller med farver, og i dag er Vilak blevet til en af landets største pulverlakerings-virksomheder.

Se videoen

Kontakt os

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her eller på

Tlf: 97 35 22 22