Kvalitet

Kvalitetssikring gennem GSB-Certificering

Vi hos VILAK.DK har et ufravigeligt fokus på kvalitet. Det er for os ikke bare et løfte, men en garanti. Vores kvalitetsstandard er ikke kun en intern retningslinje, den er bekræftet og godkendt af GSB International. Det er din forsikring om kvalitet i alt, hvad vi gør.

 

Kvalitetssikring hos GSB International:

GSB International er en sammenslutning af europæiske virksomheder inden for lakproduktion og lakering. I samarbejde med RAL Deutches Institut für Gutesicherung und Kennzeichnung har GSB opstillet strenge kvalitetskrav for lakfremstilling, forbehandling, lakering og hærdning af alubygningsdele.

 

Vores Kvalitetssikring:

Vi hos VILAK.DK er stolte over at være GSB-International-certificeret. Vores godkendelsescertifikat fra 1990 er en anerkendelse kun få danske lakeringsvirksomheder har opnået. GSB’s mission er at højne og sikre kvaliteten af malede alukomponenter i byggeindustrien.

 

Krav og Kontrol:

Anlæggene skal være fysisk integrerede, og forbehandling, lakering og hærdning skal finde sted inden for 1 arbejdsdag.

Forbehandlingen kræver gul- eller grøncromatering i overensstemmelse med DIN 50939.

Vi udfører løbende kvalitetskontrol i vores eget laboratorium for at sikre overholdelse af GSB-kravene og den bedste kvalitet.

GSB stiller minimumskrav til laboratoriefaciliteterne, herunder måle- og kontrolinstrumenter samt veluddannet personale.

Læs mere om GSB på: GSB International

Vi garanterer også overholdelse af de tekniske bestemmelser for vinduesindustrien.
Læs om dem her: Vinduesindustrien.dk

 

Certificeringer

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på skræddersyede løsninger til netop din opgave? Du er altid velkommen til at kontakte os

Telefon Skjern: +45 97 35 22 22
Telefon Them: +45 86 84 81 00

E-mail: info@vilak.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?