Forbehandling

Forbehandling af aluminium

Formålet med vores forbehandling af aluminium er at opnå den rette korrosionsklasse og sikre en stærk vedhæftning mellem pulver og aluminium. Vores dedikation til detaljerne spiller en afgørende rolle i at opnå den bedst mulige overfladekvalitet, og vi tager højde for faktorer som legeringstype, skarpe kanter, slagmærker, alder, limrester, svejsninger, ophængningsmuligheder og meget mere. Vi står altid klar til at rådgive dig, så kontakt vores salgssupport for professionel vejledning.

Vores omfattende afrensnings- og forbehandlingsproces udføres på vores moderne 6-zone horisontale sprøjteanlæg og overholder GSB AL 631-standarder med godkendt kemikalieleverandør. Processen inkluderer affedtning/bejdsning af overfladen, efterfulgt af kemisk passivering med Titan/Zirkonium. Dette forbereder emnerne til den efterfølgende pulverlakering og kan også anvendes i forbindelse med limning. Eksempler på anvendelse inkluderer vindmøllevinger og dele til bilindustrien.

 

Vores forbehandlingsproces omfatter følgende behandlingstrin:

  • Affedtning/bejdsning
  • Skyl
  • DI-skyl
  • Konversionsbehandling
  • DI-skyl
  • DI-skyl (mindre end 30 microsiemens)

Vi har også faciliteter til behandling af jern og stål på vores 4-zones sprøjteanlæg med jernfosfatering og slyngrensning.

Vi tilbyder en bred vifte af forbehandlinger, herunder krom-fri, CR3, CR6 og pre-anodiseret. Vores afdeling i Them fokuserer primært på kromfri forbehandling og har to horisontale anlæg samt et vertikalt anlæg til formålet. For at sikre kvaliteten styrer vi nøje hvert trin i forbehandlingsprocessen i overensstemmelse med anvisninger fra GSB-International, vores kemiske leverandør og ISO14001. De fleste tests udføres i vores eget laboratorium, mens visse tests også gennemføres hos FEM-instituttet i Tyskland.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på skræddersyede løsninger til netop din opgave? Du er altid velkommen til at kontakte os

Telefon Skjern: +45 97 35 22 22
Telefon Them: +45 86 84 81 00

E-mail: info@vilak.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvordan ønsker du at blive kontaktet?