smallBanner.jpg

Pulverlakering aluminium

Pulverlakering af emner i aluminium

Til lakering anvender vi pulverlakering. Først og fremmest af hensyn til miljøet. Derudover vælger vi pulverlakering af dekorative årsager med hensyn til farve, glans og struktur samt af korrosionsbeskyttelsesgrunde, så slutresultatet bliver af høj kvalitet. Vi har farvekort med 185 standard RAL farver samt et større antal specialfarver. I alt har vi cirka 300 varenumre på lager.

Alle vore polyesterpulvere er facadegodkendte. Alle standard RAL farver leveres i normalglans fra vort lager. Derudover kan vi tilbyde at levere andre farvesystemer samt glanstrin efter opgave. For at kunne levere den bedste overfladefinish har vi et moderne påføringssystem med et omfattende overvågnings- og styringsprogram. Vi stiller store krav til vore pulverleverandører og er derigennem med på råd når vore leverandører udvikler nye pulverlakker. Dette gør os bedre rustet til at kunne sikre vore kunder top kvalitet.

Pulverlakering af aluminium er et af vores største forretningsområde, og vi er samtidig den største lakerer i Danmark. Aluminium er et fantastiske materiale, og efterspørgslen er konstant stigende i det meste af verden.

For tiden sker den største stigning i anvendelsen af aluminium i bilindustrien. I Danmark bruges aluminium mest i vindues- og facadebranchen, men er også ret populær i vindmølleindustrien. Fordelen ved aluminium er kombinationen mellem pris og performance. Aluminium kan desuden genbruges 100%, da det bare kræver en omsmeltning.

Aluminium kan anvendes rå, anodiseret eller pulverlakeret. Det endelige resultat af pulverlakkeret aluminium afhænger primært af: emne, forbehandling og pulvertype

Kontakt os

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her eller på

Tlf: 97 35 22 22