smallBanner.jpg

Om os

Vestjysk Industrilakering A/S

Vestjysk Industrilakering blev grundlagt i 1976 og beskæftiger i dag 119 engagerede medarbejdere.

Vores produktions- og salgsafdelinger ligger i Skjern og i Them. For os er kundernes tillid altafgørende, og den opnår vi ved altid at levere højkvalitets- og langtidsholdbare produkter.

En perfekt lakering kræver en omhyggelig forbehandling. Netop af den grund lægger vi særlig stor vægt på forbehandlingen, hvilket er ét af de områder, hvor vi er blandt de grundigste på markedet.

Vores erfaring og ekspertise er din sikkerhed for et resultat der lever op til dine forventninger. Det tætte samarbejde med vore kunder, gør Vestjysk Industrilakering A/S til et vigtigt led i en større sammenhæng.

Færdige resultater hos slutbrugeren giver dermed det bedste indtryk af, hvad Vestjysk Industrilakering A/S leverer i det daglige.

I 2021 opkøbte vi, Vestjysk Industrilakering (Vilak), Dan-Color i Them, hvilket har været med til at styrke vores position i markedet markant. Dan-Color er en af Danmarks største pulverlakerings virksomheder, og har 30 års erfaring. Dan-Color beskæftiger sig med mange af de samme ydelser og produkter, som vi har i forvejen, men er også gode til forbehandling og lakering af stålprofiler. Sammenlægningen af de to selskaber har øget vores kompetenceniveau samt vores produktionskapacitet.

 

 

 

Vilak overfladebehandler forskellige slags metaller

Har du træ-alu-vinduer der hjemme, så er der stor sandsynlighed for, at de har været en tur forbi Vilak. Siden midten af 1970’erne har Skjern-virksomheden overfladebehandlet forskellige slags metaller med farver, og i dag er Vilak blevet til en af landets største pulverlakerings-virksomheder.

Se videoen

Kontakt os

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os her eller på

Tlf: 97 35 22 22